De start van een persoonlijke zwangerschap

  • Waarschijnlijk heb je inmiddels een zwangerschapstest gedaan en weet je dat je zwanger bent. Je belt nu je eigen verloskundige in de regio die je vraagt om voor de eerste afspraak ZwApp te downloaden. En dan?

    Wil je eerst nog meer informatie over wat ZwApp voor je kan betekenen, klik dan hier. Je start door ZwApp voor je smartphone gratis te downloaden in de App Store of Playstore. ( afbeeldingen en link hiernaast) ZwApp is te herkennen aan de paars/roze kleur met witte baby. Heb je moeite met installeren klik dan hier (naar FAQ) voor ondersteuning.

    Als je de app hebt gedownload, moet je als eerste een aantal vragen invullen die betrekking hebben op jouw medische situatie. Je kunt dit zien als een soort intake. Deze antwoorden worden opgeslagen op je smartphone en niet verstuurd of gekoppeld aan andere systemen. Aan de hand van je antwoorden wijst de app jou een zogenaamd zorgpad toe. Vanuit jouw zorgpad ontvang je meteen al de eerste berichten. Je kan de antwoorden opslaan in een PDF bestand. Het is aan te bevelen om dit bestand te printen en mee te nemen naar je eerste afspraak, of eventueel te mailen. Wat je zelf prettig vindt. Zo ben je goed voorbereid op je bezoek en dat is wel zo fijn!