ZwApp is uniek door zorgpaden

 • ZwApp is uniek door het gebruik van meerdere zorgpaden. Aan ieder zorgpad is een uitgebreide informatielijn verbonden die past bij het medisch profiel van de zwangere. Dat maakt ZwApp persoonlijk. 

   

  Gedurende de hele zwangerschap en kraamtijd krijgt de zwangere  iedere week andere informatie en dagelijkse push berichten die doorlinken naar een bibliotheek met extra uitleg. Een voorbeeld daarvan is de 12 weken informatie over bandenpijn en bij 30 weken over pijnstilling. 

  Iedere zwangere vult bij aanvang een medisch en verloskundig profiel in. Op basis van dit profiel heeft de zwangere haar persoonlijke zorgpad. Dit zorgpad zorgt voor  informatie op maat. Voorbeelden kunnen zijn de zorglijn hoog BMI, informatie over OGTT en groeiecho`s.  

  De data in het medisch profiel worden niet uitgewisseld met een extern systeem.

  ZwApp is daarnaast ook leuk in gebruik. Er zijn namelijk leuke functionaliteiten zoals bv. het opnemen van de hartactie van de baby tijdens de controle bij de verloskundige of gynaecoloog. Ook kan de zwangere aangeven hoe zij zich voelt, of eigen foto’s toevoegen op de tijdlijn. Daarmee wordt ZwApp in het gebruik heel persoonlijk.

  Meer weten over ZwApp op maat gemaakt voor uw VSV?

   

  Klik hier